For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, Safari or Internet Explorer.
Elbilen Kia e-Niro är bland de bästa miljöbilarna 2019 & 2020

Elbilen Kia e-Niro är bland de bästa miljöbilarna 2019 & 2020

Kia e-Niro är en av de bästa miljöbilarna 2019 och 2020 för både privatbilister och företag.

Att tänka på vid köp av Kia eNiro

Hur lång är elbilens räckvidd?
För dig som vill bidra maximalt till minskade koldioxidutsläpp är en renodlad elbil det bästa alternativet 2019. Den släpper inte ut någon koldioxid alls under körning och räckvidden blir allt bättre. Står du inför ett beslut att köpa elbil av den senaste generationen, exempelvis Kia e-Niro, kan du räkna med en räckvidd på upp till 455 kilometer på en enda laddning och för nya e-Soul kommer du upp till 452 km. Vid stadskörning blir räckvidden hela 615 kilometer (e-Niro).Laddning på en timme
Laddar du batteriet till din elbil via en laddbox (vilket Kia rekommenderar) tar det ungefär 17-18 timmar från lägsta nivå till dess att batteriet är fulladdat. I någon av de snabbladdningsstationer, som blir allt vanligare längs det svenska vägarna, tar det ungefär en timme att ladda batterierna upp till 80 procent.

Körglädje på riktigt
Tänk dig känslan av att köra på el, helt utan avgaser och utan smutsig tomgångskörning när du skjutsar till eller ifrån förskola eller skola. Väljer du att köpa elbil blir din bilkörningsrelaterade miljöpåverkan minimal. Dessutom är en elbil nästan helt tyst trots att elmotorns höga och jämna vridmoment ger elbilen en omedelbar och kraftfull acceleration som bjuder på ordentligt med körglädje.

Privatleasing elbil
Allt fler privatpersoner väljer att leasa sin elbil istället för att äga den. Privatleasing är enligt många framtidens bilägande och allt fler tycker det är viktigare att köra en än att äga den. Privatleasing innebär ett enkelt och bekymmersfritt ägande. Från Kia kan du leasa din elbil under 36 månader helt utan kontantinsats eller banklån. Istället får du en faktura varje månad som omfattar Kias nybilsgaranti, service och vägassistans.

Kia-eNiro-miljbil-Elbil

Läs mer

Kommentarer (1)


  1. Miljöbil – Vad är en miljöbil? Allt du behöver veta om miljöbilar

    […] Kia miljöbil […]

Topp