For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, Safari or Internet Explorer.

Grönbil.se i samarbete med Rallie

Sälj bilen snabbt och krångelfritt till högsta bud inom 24 timmar. Du bestämmer tid och plats för upphämtning.

Våra handläggare sköter all kommunikation med bilhandlarna. Du behöver bara skicka bilder och tacka ja eller nej till buden du får.
Rallie är mellanhand och säkerställer betalningen och ägarbytet.

  Våra Kunder säger

  Vanliga frågor

  • Hur går processen till?

   Efter att du fyllt i formuläret blir du uppringd av en handläggare hos Rallie som kommer be dig att beskriva bilens skick och skicka in bilder på bilen. Bilen går sedan ut på auktion där hundratals bilhandlare har möjlighet att buda, och när budgivningen är avslutad får du ett SMS med vilka bud som inkommit. I samband med det hör vi även av oss för att höra om du vill acceptera det högsta budet och därmed sälja bilen.

  • Betalar jag för tjänsten?

   Tjänsten är kostnadsfri för dig som säljare. Du betalar alltså aldrig något till Rallie ur din egen ficka, utan bilhandlaren som köper din bil betalar en avgift till oss för att få köpa bilen.

  • Kan jag välja själv om jag vill sälja min bil eller inte efter avslutad auktion?

   Ja, du väljer helt själv hur du vill göra. Eftersom tjänsten INTE är bindande får du själv bestämma om du vill acceptera budet eller om du vill behålla din bil. Skulle du välja att tacka nej till budet så meddelar du bara det till vår handläggare, som i sin tur förmedlar vidare detta till bilhandlarna.

  • Hur lång tid tar det att sälja min bil?

   Efter att vi fått in bilder på bilen och information om bilens skick tar det max 24h innan du får information om hur budgivningen har gått. Om du tackar ja till att sälja bilen får du räkna med ytterligare någon dag för att köparen ska ha möjlighet att hämta upp bilen.

  • När och hur får jag betalt för min bil?

   Eftersom det är Rallie som gör utbetalningen till dig som säljer bilen, kan vi garantera att du alltid har pengarna på kontot innan du lämnar ifrån dig nycklarna och bilen. Ägarbytet görs digitalt på plats under överlämningen med hjälp av kontrollnumret på ditt ägarbevis.

  • Hur mycket betalt kan jag få för min bil?

   Vad du får betalt för din bil beror på bilens skick, utbud och efterfrågan samt nybilspriset. När du använder vår tjänst så ökar du chansen att få ett bra bud från en bilhandlare eftersom bilhandlarna budar mot varandra.

  1. Skicka många och tydliga foton. Fotografera så tydligt som möjligt. Ju bättre och tydligare bilder desto högre bud kan du få. Det är även viktigt att vara ärlig om och fotografera eventuella skador. Tvätta och städa bilen innan för att fotona ska bli så bra som möjligt.
  2. Ordentligt ifylld servicebok. En bra ifylld servicebok är något som bilhandlaren värdesätter. Se även till att ha eventuella kvitton på reparationer redo.
  3. Skicka med all tillhörande utrustning. Kom ihåg att extra hjuluppsättningar och extranycklar ska följa med. Sätt alla nycklar på samma nyckelknippa.
  4. Ha registeringsbeviset redo. Utan registreringsbeviset (den gula delen) kan du inte sälja bilen. Har du tappat bort den måste beställa en ny från transportstyrelsen.

  Sälj bilen till bästa pris – Vi köper din bil | Grönbil.se

  Grönbil i samarbete med Rallie hjälper dig att sälja din bil, snabbt och enkelt, samtidigt som du för bästa pris när du säljer din begagnade bil.

  Topp