For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, Safari or Internet Explorer.
Nytt! Mazdas nya elbil MX30 från 349.900 kr

Nytt! Mazdas nya elbil MX30 från 349.900 kr

Mazdas första serieproducerade elbil får sin världspremiär under den 46:e utgåvan av Tokyo Motor Show, den 23:e oktober – 4:e november.

Modellen har bakhängda ”freestyle-dörrar”, en exklusiv interiör som använder sig av ekologiska material och en batteristorlek som ger en räckvidd på ca 200 km (WLTP). Priset för Mazda MX-30 First Edition, den första välutrustade utgåvan, startar på 349 900 kr och den kan redan nu förhandsreserveras på mazda.se

mazda inne

Kodo design

Bilens design uppvisar ett nytt uttryck av Mazdas prisvinnande designspråk Kodo design och genomsyras av ”less is more”. Bakdörrarna, som är hängda i bakkant, för tankarna till sportbilen Mazda RX-8. I interiören finns en högre grad av miljövänliga material och riktigt läder är i stor utsträckning ersatt av icke-animaliskt läder. Mittkonsolen är till viss del inklädd i kork, en flirt med Mazdas historia då Mazda från början tillverkade kork när bolaget grundades 1920.



Tekniska specifikationer

Mazda MX-30 First Edition kan nu reserveras på mazda.se och priset är 349 900 kr. Det är ett generöst utrustat lanseringserbjudande och utgåvan innehåller bland annat 18” lättmetallfälgar, adaptiva LED-strålkastare, adaptiv farthållare, head-up display som projicerar i vindrutan och en omfattande lista med aktiva säkerhetsfunktioner. De som väljer att göra en reservation erbjuds också ett reducerat pris för en unik 3-tonslack.

Se alla Mazda bilar till salu

Topp