For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, Safari or Internet Explorer.
CUPRA SHOWROOM I KONGAHÄLLA CENTER

CUPRA SHOWROOM I KONGAHÄLLA CENTER

Sveriges ledande CUPRA-återförsäljare CUPRA Hisingen – Frontbilar expanderar vidare och finns nu även i Kongahälla Center, Kungälv.

Under hela Oktober och November kan ni besöka vårt helt nya Showroom på våning två mitt emot food courten och uppleva CUPRAs värld och modellprogram.

CUPRA blir allt vanligare längs vägarna och med sitt ökade modellutbud och valmöjligheterna bland motorer fortsätter man växa i extrem takt. Vi på Frontbilar är, sen CUPRAs lansering som eget märke för tre år sedan, en av Sveriges ledande återförsäljare där vi under 2020 öppnade vår exklusiva ”CUPRA Corner” på Tagenevägen.

Kungälv är ett distrikt vi känner stor tillhörighet och ett område där vi alltid haft många kunder genom åren. Lägg därtill vårt engagemang som sponsor till Kungälvs HK så känns det extra kul att nu kunna finnas på en fysisk plats mitt i Kungälvs hjärta.

Varmt välkommen till vårt Showroom i Kongahälla Center och upplev CUPRA, på riktigt!

Läs mer på Frontbilar.se

Frontbilar Kongahälla

Bilföretag tänker nytt!

Grönbil frågar Jesper på Frontbilar Hisingen om hur han kom på idén?

Jesper: Jo att vi kommer till kunderna istället för att de ska åka till oss –

Därför satsar vi nu på nybyggda Kongahälla Center i Kungälv , ett gigantiskt shoppingcenter alldeles bredvid E6 som nu även innehåller Frontbilars visningslokal.

Vad visar ni för bilar här undrar vi?

Jesper: CUPRA, det är idag ett eget bilmärke (även om det ägs av Seat ) med stora framtidsplaner och lite tuffare design och formspråk. Dessutom har det gått bra för oss och CUPRA. Vi är en av de leende återförsäljarna i Sverige och vill med detta projekt fortsätta utvecklingen för oss och varumärket. 

Ok , men har de även miljöbilar ?

Jesper: Javisst, nya CUPRA Born är en ren elbil som ska slåss mot bland annat VW ID 3. Sen har vi vår storsäljare ”kupé-suven” Formentor Plug-in hybrid som varit med på banan ett tag nu och som har sålt riktigt bra .

Fler modeller är på G…

Kul , tror du detta är framtiden – att synas på shoppingcenter och liknande och vara mer tillgänglig ?

Jesper: Ja det tror vi – vi har såklart kvar vår stora försäljningslokal på Hisingen / Tagene men detta ska bli riktigt spännande tycker vi !

Ja det låter kul – Grönbil får följa utvecklingen, Lycka till så hörs vi snart igen.

 

Topp