For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, Safari or Internet Explorer.
Kia Niro Plugin Hybrid – 58 kilometer på en laddning

Kia Niro Plugin Hybrid – 58 kilometer på en laddning

Niro Plug-In Hybrid – längst räckvidd i klassen. Crossover och bonusbil med 58 kilometer på en laddning. Från 304 900 kr

Trådlös laddning av smartphone

Ladda en kompatibel smartphone trådlöst på centerkonsolens laddningsplatta som är placerad framför växelspaken. I baksätet finns USB-uttag för laddning. Trådlös laddning ingår beroende på utrustningsnivå.

Generösa utrymmen

Niro är ovanligt rymlig för att vara en hybrid. Med gott om utrymme för huvud, axlar och ben är det enkelt att sträcka ut och sitta bekvämt. Omgiven av moderna och högteknologiska detaljer, är det lätt att känna sig hemma och njuta av resan.
Ljus inredning erbjuds ej på den svenska marknaden

Lastkapacitet och dragvikt

Baksätena kan delas 60/40 och med sätena nedfällda blir golvet nästintill plant, vilket underlättar lastning samtidigt som utrymmet ökar. Med baksätet helt uppfällt är lastkapaciteten 324 liter och med baksätet helt nedfällt är den 1322 liter. Niro är en Crossover kan dra tyngre släp än de flesta andra hybridbilar på marknaden. Niro är en Crossover och har en dragkapacitet upp till 1300 kg.

Informationsdisplay

Visar användbar information om energiflöde, batteristatus och hur lång tid det tar att ladda batteriet fullt vid laddstolpe.

Kia Connected Services

Vårt nya navigationssystem och Kia Connected Services drivs av TomTom och med Android Auto™ och Apple CarPlay™. I systemets nav finns en WiFi-enhet som gör det möjligt att ansluta till Internet via smartphone. Mobiltäckning krävs för att aktivera dessa tjänster.

kia-niro-miljobil

Din digitala åktur

Följ med på en provkörning med Kia Niro Plug-In Hybrid, en crossover och supermiljöbil i ett, som tar dig upp till 58 km på en laddning.

Modern & rymlig design

Niro är ovanligt rymlig för att vara en hybrid. Med gott om utrymme för huvud, axlar och ben är det enkelt att sträcka ut och sitta bekvämt. Omgiven av moderna och högteknologiska detaljer, är det lätt att känna sig hemma och njuta av resan. Eftersom bilen är en Crossover, har den även ett högre och mer bekvämt insteg.

Exteriör design

Kia Niro har hunnit med att vinna flera utmärkelser. Bland annat har den vunnit IF Design Award för sin formgivning.


Källa: https://www.kia.com/se/nya-bilar/niro-plugin-hybrid/upptack/


Topp