For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, Safari or Internet Explorer.
Laddstoppet.se – Laddutrustning till alla elbilar

Laddstoppet.se – Laddutrustning till alla elbilar

På laddstoppet.se hittar du elkablar, laddstationer, adaptrar, förlängningskablar och tillbehör för de flesta elbilarna.  

Laddstoppet är en e-butik som öppnades 2018 och bakom laddstoppet står Olssonworks AB. Deras mål är att erbjuda attraktiva lösningar för laddning av elbilar. Med låga priser och snabba leveranser hoppas de att du som kund kommer uppskatta laddstoppet.se

Laddkablar

I Laddstoppets stora sortiment av laddkablar finner du både laddkablar som du använder för att ladda din elbil på publika laddstolpar och laddkablar för hemmaladdning som ansluts till ett vanlig vägguttag.

Samtliga laddkablar har IP klass 54 eller högre, vilket gör att de klarar svenskt klimat med regn och snö. Förvaringsväska ingår till alla kablar. Laddstoppet lämnar även 3 års garanti på laddkablar .

Högkvalitativa och prisvärda laddkablar till elbilar hos laddstoppet.se

För att kunna ladda på alla publika laddplatser som finns runt om i Sverige (ca 6 500 stycken) och i Europa så behövs en laddkabel. Dessa laddkablar kalls för Mode 3 kablar och passar bara på publika laddstolpar, de kan alltså inte användas för att ladda bilen hemma. Utbyggnaden av infrastrukturen av laddplatser i Sverige följer den Europeiska standarden som är Mode 3. Här på laddstoppet.se hittar du laddkablar som passar i princip alla elbilar och elhybrider som finns på marknaden.

Hos oss hittar du även tillbehören, såsom förvaringsväska, hållare för laddkablar och förlängningskablar. Oavsett om du kör Kia, Volvo, BMW, Tesla, Mitsubishi, Volkswagen eller någon annan bilmodell så hittar du en passande laddkabel till din bil här.
gronbil-motormagasinet

Nya och begagnade elbilar

Funderar du på att köpa en elbil? På Grönbil.se hittar du hundratals elbilar från hela landet.
Elbilar från Tesla, BMW, Audi, Volkswagen, Kia, Nissan, Hyundai mm.

En elbil är en bil som drivs av en eller flera elmotorer som strömförsörjs av batterier. I motsats till hybridbilar och laddhybrider, som kombinerar eldrift med en förbränningsmotor, är elbilar elfordon som enbart använder eldrift.

Se alla nyinkomna elbilar per bilmärke

Topp