For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, Safari or Internet Explorer.
Nya Lucid Air 2021 – Den efterlängtade Lucid Air presenterades i September 2020

Nya Lucid Air 2021 – Den efterlängtade Lucid Air presenterades i September 2020

Nya Lucid Air 2021

Produktionsdetaljer för den efterlängtade Lucid Air presenterades i September 2020 på Dream Ahead,
en global webbsändning från deras huvudkontor i Silicon Valley. Bilen ska gå att förhandsboka nu i år.

Enligt Lucid Air är deras bil den snabbaste lyxelbilen i världen. Med maxad prestanda på 1080 hk och 2,5 Sekunder 0-100 km/h, räckvidd över
80 mil per laddning. 

En elbil har aldrig sett så bra ut. Den här bilen bryter mot reglerna om traditionell bildesign, strömlinjeformad och byggd för att kunna framföras aerodynamiskt på bana och  väg.

Den här bilen rör sig verkligen. Vårt fokus på effektivitet och intelligens gör Air till en total succé. Tillsammans med spårbevisad kraft innebär dess rekordbrytande räckvidd att du kan ta den vart som helst, snabbt.

Den avancerade tekniken inom Air är enastående. 21 st surround högtalare, 34″ 5k Touch display och Alexa röststyrda kommandon. Från det ögonblick du öppnar Lucid-appen till den uppslukande upplevelsen i bilen är varje interaktion utformad för att vara omedelbar, intuitiv och exakt som du vill. 

Lucid började som batteriföretag och hjälper nu till att driva världens mest avancerade elektriska racerbilar. Tack vare vår egenutvecklade teknik kan du nu ladda din Lucid Air anmärkningsvärt snabbt och snart dra nytta av dubbelriktad laddning med dess 900 Volts laddningssystem.

Lucid Air finns i flera olika utföranden med olika utrustningar!

Den dyraste är Air Dream Edition som är den lyxigaste av dem med en effekt på 1080 hästkrafter och 80 mils räckvidd. Priset för denna ligger på 161 500 Amerikanska Dollar.

Därefter kommer Air Grand Touring som har lite mindre motor men samma batteripaket. Denna kostar 131 500 Dollar.

Sedan finns det två modeller kvar den ena, Air Touring med 620 hästkrafter och 64 mils räckvidd. Denna kostar endast 87 500 Dollar, och den andra, minsta utrustade Air Pure som har

64 mils räckvidd men 380 hästkrafter. För överkomliga 69 900 Dollar!

Läs mer här om de olika modellerna! http://www.lucidmotors.com

Topp