For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, Safari or Internet Explorer.
Osålda bilar från 2019 går för en bråkdel av priset – Här är svaret varför

Osålda bilar från 2019 går för en bråkdel av priset – Här är svaret varför

Återförsäljare som erbjuder stora fynd på nya bilar av årsmodellerna 2018 och 2019
Om du har funderat på att skaffa en ny elbil eller hybridbil på senare tid har du tur. Nuvarande marknadsförhållanden har gjort nya miljöbilar billigare än någonsin. Återförsäljare vill desperat få osålda lager av 2018 och 2019 år modeller sålda för att ge plats för 2020-modellerna. Detta är något smarta köpare kan dra nytta av och göra en otrolig bra affär på ett nytt fordon.Det finns två stora skäl till varför det är möjligt att få en enorm rabatt på en ny bil idag:

1. Nya modeller har tillkommit innan de tidigare sålts.

2. Förra årets modeller överproducerades vilket ledde till ett överskott på marknaden.

Båda dessa situationer gör det möjligt för konsumenter att dra fördel av stora prisfall. Återförsäljare kämpar för att rensa sina osålda lagar eftersom det krävs för att göra plats åt 2020 års modeller.

Undrar du hur du hittar dessa bilrabatter? Om du läser den här artikeln har du redan de sökfärdigheter som krävs. Att titta online och jämföra alternativ är den bästa strategin. Läs vidare för mer information.

Hybridbil

Bensin-, hybrid- och elbilar

Under de senaste åren har återförsäljarna upplevt en minskad efterfrågan på traditionella bensindrivna bilar. Under samma tid har efterfrågan på hybrid- och elbilar ökat.

För tydlighetens skull är skillnaden mellan traditionella bilar, hybrid- och elbilar hur bilen drivs. Traditionella bilar förlitar sig på bensin eller diesel för att driva en förbränningsmotor.

Hybridbilar har också en förbränningsmotor och kan drivas med bensin precis som traditionella bilar, men de har också en elmotor och batteri. Detta gör att de kan uppnå betydligt bättre bränsleeffektivitet och förorenar luften mindre än konventionella icke-hybridbilar.

Helt eldrivna bilar, till skillnad från hybridbilar, förlitar sig inte alls på bensin. De drivs helt med hjälp av elektriska källor. De betraktas som icke-förorenande fordon med nollutsläpp.² Även om de inte behöver något bränsle för att fungera måste de laddas elektriskt regelbundet.Som svar på den ökade efterfrågan på hybrid- och elbilar har några saker hänt. För det första har många återförsäljare överskattat efterfrågan och beställt alldeles för många hybrid- och elbilar. De måste hitta ett sätt att bli av med de som inte säljer och det gör de ofta genom att sänka priserna.

Också som svar på den ökande efterfrågan beställer återförsäljare fler nya hybrid- och elfordon varje år. Det betyder att de har massor av nya modeller som de behöver plats för på sina parkeringsplatser.

När det finns 2018- och 2019-modeller som fortfarande inte sålts måste de bli av med dem och de måste göra det snabbt. Med fler och fler 2020-bilar som tar upp platser finns det mindre utrymme för 2018- och 2019-bilarna. Vad betyder det här? Stora rabatter och mer överkomliga priser!

Hybridbil

Hur man hittar de bästa erbjudandena

För att hitta de bästa erbjudandena är det bästa sättet att leta online. Återförsäljare erbjuder ofta exklusiva onlinepriser som är billigare än deras priser i affär. Dessutom sparar detta dig besväret att behöva förhandla.

Med en enkel online-sökning kan du hitta ett antal erbjudanden och incitament som erbjuds av dina lokala återförsäljare.

Överväg också att jämföra flera alternativ, särskilt om du har lite flexibilitet i vilket bilmärke du kan tänka dig köpa. Vissa återförsäljare har ofta bättre kampanjer (och mer osålda lager) än andra. Att göra lite extra efterforskning kan såklart verkligen betala sig.

Eftersom före detta leasingbilar fortsätter att komma tillbaka till återförsäljarna och äldre modeller blir irrelevanta, kan du förvänta dig att se bilhandlare erbjuda otroliga erbjudanden på allt från sedaner, SUV, crossover, hybridbilar, elbilar och små bilar.

Så om du har planerat att köpa en ny bil är detta en bra tid att leta efter erbjudanden. Dessa fantastiska erbjudanden varar dock inte för evigt så du bör slå till medan järnet är varmt.

Se också dessa miljöbilar till salu:

Miljöbilar till salu

Elbilar till salu

Hybridbilar till salu 

Topp