For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, Safari or Internet Explorer.
Renault – Först i Sveriges med servicecenter för elbilsbatterier

Renault – Först i Sveriges med servicecenter för elbilsbatterier

Renault Nordic AB öppnar det första servicecentret för elbilsbatterier i Sverige. Det blir det andra i Norden då det redan finns ett i Norge. 

“Med ett lokalt servicecenter som kan reparera batterier till alla Renaults elbilar för kunder i Sverige, Danmark och Finland minimeras ledtider signifikant och ökar kundnöjdheten. Med speciella batteriverkstäder förlängs livslängden på batteriet till sin fulla potential”, säger Renault.Elbilar är det segment som ökar mest just nu. I samband med genomförandet av nya skattesystemet bonus malus och mer stöttning från regeringen till enskild kund i av klimatbonus, har försäljningen av batteridrivna bilar ökat. Vi räknar med en stark ökning i Norden fortsättningsvis med tanke på att vi lanserar fler elbilar de kommande åren.

Service bilbatterier

Öppnandet av en egen batteriverkstad här i Sverige är ett sätt att öka kundnöjdheten och ligger i linje med vår strategi för utsläppsfri mobilitet, säger Mathieu Barthelemy, som är direktör för Renault Nordic, Återförsäljarutveckling.


Källa: http://www.elbilen.org/renault-oppnar-sveriges-forsta-servicecentret-batterier/


Topp