For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, Safari or Internet Explorer.
Renault öppnar Sveriges första servicecenter för batterier!

Renault öppnar Sveriges första servicecenter för batterier!

Renault Nordic AB öppnar det första servicecentret för elbilsbatterier i Sverige. Det blir det andra i Norden då det redan finns ett i Norge. 

“Med ett lokalt servicecenter som kan reparera batterier till alla Renaults elbilar för kunder i Sverige, Danmark och Finland minimeras ledtider signifikant och ökar kundnöjdheten. Med speciella batteriverkstäder förlängs livslängden på batteriet till sin fulla potential”, säger Renault.

– Elbilar är det segment som ökar mest just nu. I samband med genomförandet av nya skattesystemet bonus malus och mer stöttning från regeringen till enskild kund i form av klimatbonus, har försäljningen av batteridrivna bilar ökat. Vi räknar med en stark ökning i Norden fortsättningsvis med tanke på att vi lanserar fler elbilar de kommande åren.

Öppnandet av en egen batteriverkstad här i Sverige är ett sätt att öka kundnöjdheten och ligger i linje med vår strategi för utsläppsfri mobilitet, säger Mathieu Barthelemy, som är direktör för Renault Nordic, Återförsäljarutveckling.


Källa: http://www.elbilen.org/renault-oppnar-sveriges-forsta-servicecentret-batterier/


Topp