For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, Safari or Internet Explorer.
Dags att köpa begagnad BMW i3 – Priset är helt rätt!

Dags att köpa begagnad BMW i3 – Priset är helt rätt!

Bra pris på BMW i3 elbil – en av de populäraste elbilarna från BMW. 

Lätt. Snabb. Säker. Och nästan helt återvinningsbar. BMW i3 är mer än en bil, den står för en livsstil. Bilen är perfekt för dig som kör kortare sträckor, uppskattar lekfull körning och sätter miljön i framsätet. Med en räckvidd på 31 mil.

För dig som funderar att köpa begagnad BMW i3?

Sportversionen BMW i3s ger dig 0-100 km på 6,9 utsläpssfria sekunder. Med en toppfart på 160 km/h, räckvidd på 31 mil*, sportstyrning, sportchassi och progressiva designdetaljer får du en elbil som gör varje meter till en spännande upplevelse.BMW har producerat elbilar i över fyra decennier. Med hållbarhet och miljö i fokus har BMW skapat en produktionskedja som gör att de kommit att bli en av den största leverantörerna av elbilar i Europa. Just nu rullar fler än 500 000 laddbara BMW-bilar världen över. Det innebär att BMW säljer fler än vad konkurrenterna gör tillsammans.

Alla BMW elbilar drivs uteslutande på batteri. De kan enkelt laddas vid godkända laddstationer, både hemma och borta. De kallas också för miljöbilar eftersom de har noll utsläpp av fossila bränslen. De är också enklare att serva än traditionella bilar, har steglös och därmed otroligt pigg acceleration och är i princip ljudlösa. Se andra elbilar från BMW.

BMW-i3-Interior

Bra pris på en BMW i3 – Från 174.900 kr

För dig som funderar på att köpa en snygg, snabb, smart och eldrive stadsbild är BMW i3 ett bra alternativ. Dessutom har priset blivit acceptabelt och på Grönbil säljer handlaren Okia Automobile AB en sådan för knappa 175.000 kr. Se bilen här.

Denna BMW i3 har följande utrustning:
+ Bromsassistans+ Elhissar (fram)+ Färddator+ Bluetooth+ Yttertemperaturmätare+ Multifunktionsratt+ Sätesvärme (fram)+ Farthållare+ Regnsensor+ Airbag förare+ Airbag passagerare fram+ Sidoairbags+ Avstängningsbar airbag+ ISOFIX-fästen bak+ Antisladd+ Parkeringssensorer (bak)+ Centrallås+ ABS-bromsar+ Servostyrning+ Läslampa+ Startspärr+ AC+ Nödsamtal+ LED (halvljus)+ Plant lastutrymme+ Euro 6+ AUX-ingång+ USB-uttag+ Avbländande backspegel+ Avbländande sidospeglar+ Svensksåld+

Att tänka på vid köp av begagnad BMW i3

Du behöver inte köpa en ny bil för att kunna åka en elbil. Det finns gott om modeller att välja på och utbudet är stort. Just nu lever vi i en tid av hybridbilar samtidigt som vi ser alltfler renodlade elbilar rulla på våra svenska vägar. 

BMW i3 är en renodlad elbil som BMW presenterade 2013 som 2014 årsmodell. Räckvidden är mellan 13-16 mil i normal konfiguration. Nybilsköpare har också möjlighet att välja till en liten, 2-cylindrig bensinmotor som ger en räckvidd på upp till 24 mil. Du som har  kört elbil tidigare och särskilt mer påkostade modeller som Tesla model S eller liknande, kommer säkerligen att imponeras av snabb respons och en extremt tyst gång där endast däckens friktion mot vägunderlaget kan höras. BMW i3 är väldigt väl ljudisolerad.

BMWi3-Elbil-Bra-Prisjpg

Det är en smidig bil för stadskörning med en driftekonomi som slår bensin- och dieseldrivna bilar med längder. Problemet har länge varit nypriset där den kostar några gånger så mycket som jämförbara bilar drivna med fossila bränslen. Med räckviddsförlängare kostar bilen över 375 000 kronor som nybil och andrahandsvärdet står sig mycket gott. Med extrautrustning så kan du räkna med att plussa på 5-10 procent av detta. Med ett vanligt eluttag laddar du bilen över natten (på 8-10 timmar) det är tiden det tar för fulladdat batteri. Dock tar det endast 20 minuter med snabbladdning vid en snabbladdningsstation.

BMW i3 är en den halvkombin som har blivit allt populärare på andrahandsmarknaden bland begagnade BMW bilar. Vi har just nu 50-tal begagnade elbilar från BMW. De mest populära färgerna för BMW i3 är svart, grå och vit. Majoriteten av våra i3 har el som bränsle men det finns också ett mindre antal elhybrid. Just nu börjar det lägsta priset från 174.900 kr.

Se alla BMW i3 bilar till salu

Topp