For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, Safari or Internet Explorer.
Let´s get electric – VW introducerar nya elbilar

Let´s get electric – VW introducerar nya elbilar

Volkswagens elektriska revolution är här. Målet är tydligt: VW vill bygga bilar för miljoner, inte för miljonärer. VW planerar att tillverka 1 miljon eldrivna bilar om året redan 2025. Redan i vår kan du förboka den första modellen. Let’s get electric. 

Elbilar från Volkswagen

Läs mer om VW stora elbilssatsning på https://letsgetelectric.com e-Golf. Elförbrukning vid blandad körning: 15,8 kWh/100 km. CO₂-utsläpp, blandad körning: 0 g/km. Räckvidd upp till 300 km enligt körcykel i testmiljö. Den faktiska räckvidd

e-up!

Här finns varken bränsletank eller växellåda. e-up! är full av finesser, komfort, utrymme och karaktär, och den tar dig 160 km utan lokala utsläpp. Den pigga elmotorn ger 82 hk som reagerar och levererar direkt du trampar på gaspedalen vilket gör den till en snabb och mycket smidig citybil. Volkswagen e-up! är liten och smidig att köra men stor och praktisk när det gäller säkerhet, komfort och utrymmen. e-up! bjuder på flera innovativa överraskningar och utsläppsfri körning.

Make a change, but keep driving a Golf

Golf, bilen som förändrade bilvärlden genom att skapa en helt ny klass som sedan vuxit till en stor del av den totala bilmarknaden finns även som elbil. Volkswagen e-Golf ser ut precis som en vanlig Golf, den är lika säker som en vanlig Golf och den är lika komfortabel. E-Golf har alla komfortfördelar som vanliga Golf men när du aktiverar drivsystemet, gasar och åker iväg – utan ett ljud – tycker vi att även den miljömässiga förtjänsten förstärker komforten. Naturligtvis bjuder e-Golf på körglädje och tar sig fram precis lika skönt och smidigt på både landsväg och innerstadsgata.

Passat Sportscombi GTE

Passat GTE och Passat Sportscombi GTE har toppmoderna innovationer, utmärkt komfort och överraskande mångsidighet – en intelligent mix av långfärdsbil och utsläppsfri stadsbil. Med två motorer på sammanlagt 218 hk bjuder dessa laddhybrider på sportiga egenskaper – bara att trycka in GTE-knappen och åka. Kör du på el, inga lokala utsläpp, kör du på bensin och el kan du komma ner till låga 2 liter per 100 km. Du kommer att möta en helt ny upplevelse där miljöansvar och körglädje träffas och ger varandra support. Du och miljön kommer att gilla det lika mycket.


Topp